Despre noi

Ne-am înființat din dorința de a aduce pe piața unul dintre cele mai performante sisteme de monitorizare GPS, monitorizare combustibil, monitorizare flota. Suntem mândri ca am reușit într-un tip atât de scurt să ne facem prezenți în piața prin produsele și serviciile noastre. Vrem să aducem clienților noștri cât mai multe servicii de calitate, la preturi competitive. Sistemele promovate de noi au fost testate timp de 10 ani în Republica Belarus în toate condițiile de mediu. Experiența partenerilor noștri ne-au ajutat să punem la punct toate produsele din punct de vedere tehnic. 
Față de concurență dorim întotdeauna să venim cu produse noi inovative care să satisfacă nevoile din piața. Așa reușim să furnizăm clienților noștri soluții de calitate și garanția că vom fi pe piața și peste ani.


Ne mândrim cu serviciile partenerilor noștri de la VODAFONE cu care lucrăm pe partea de transmitere date întrucât este operatorul cu cea mai mare acoperire. Integrarea nu ar fi putut fi realizata fără partenerii noștri din Belarus TECHNOTON care produc aparatele GPS/GPRS, debitmetrele de combustibil, sondele de nivel combustibil rezervor.


Suntem o echipa tânăra, dinamică orientată spre satisfacția nevoilor și așteptărilor clienților nostri. Ne-am propus să aducem produse și servicii de calitate cu o înaltă fiabilitate tehnică.


Produsele oferite de noi va garantează o mai buna monitorizare a întregii flote. 
Noi va putem ajuta sa faceți economii de 50EURO/luna/GPS.

desprenoi11.png