Reduceti asigurarea

O flota monitorizata prin ecoGPS vă poate ajuta să scădeți costul polițelor de asigurare.


Viteza excesivă crește riscul accidentelor.

Cu sistemul ecoGPS monitorizați în permanență viteza cu care rulează vehiculele din flotă. Puteți stabili alerte prin care sunt avertizați șoferii când depășesc o anumită viteză. Prin rapoarte, foi de parcurs și rapoarte generale flotă, veți identifica șoferii care merg prudent și cei care conduc agresiv. Odată cu scăderea conducerii agresive va scădea și riscul producerii de accidente.


Furtul de autovehicule

În caz de furt, companiile de asigurări trebuie să plătească sume cu mult peste valoarea de piața a vehiculelor. Dacă mașina dvs. a fost furata și aveți deja sistem de localizare prin GPS cu blocare motor trebuie doar să faceți următorii pași: blocați motorul de la distanță printr-un simplu SMS, identificați locul unde este vehiculul, sunați la politie și apoi vă recuperați mașina.


Companiile de asigurare acorda disconturi pentru flotele monitorizate prin ecoGPS pentru ca: se poate reduce riscul producerii de accidente și se elimină posibilitatea de furt a vehiculului. Puteți beneficia de o reducere a asigurării intre 5% și 8%.

 

Veți putea să câștigați mai mult dacă instalați sistemele ecoGPS pe vehiculele dvs. începând char de azi.